Over 4M Advies

4M Advies beweegt zich op het raakvlak van publieke en private initiatieven. Hierbij speelt altijd een aspect van milieu, ruimtelijke ordening of bouwen een rol. Jeroen Bartels is op meerdere manieren inzetbaar, als interim bestuurder, als mediator, adviseur op het gebied van (milieu)beleid, communicatie en reputatiemanagement. Kortom hij is breed inzetbaar in het private en het publieke domein of juist als een brug tussen beide in publiek/private settings.

Financieel

Naast een inhoudelijke inbreng is Bartels gespecialiseerd in processturing en het omgaan met 'Wicked Problems'. Hierbij spelen de belangen van allerlei stakeholders. Hij heeft o.a. door zijn werk bij Price Waterhouse ervaring met de financiƫle aspecten van het zoeken naar oplossingen. Daardoor kan hij doorvragen naar het waarom en zo de belangen achter de posities achterhalen. Dit geeft ruimte om te kijken naar oplossingen. Oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Jeroen Bartels 2008

Internationaal

Als voorzitter van verschillende CEN Technical Committees heeft Bartels ruime ervaring met internationaal werk, onder meer voor de Europese Commissie (DG GROW en DG ENV). Daarnaast hadden verschillende opdrachten een internationale component en was het werk gebaseerd op Europese regelgeving.

Meer informatie over Mediation en Projecten vind u op de betreffende pagina's.